prefabrik ev fiyatları for Dummies

Wiki Article

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Prefabrik ev fiyatlarının geleneksel evlere göre oldukça aşağıda olduğundan bahsetmiştik. Peki m2 bazlı ortalama fiyatları karşılaştırdığımızda nasıl bir tablo karşımıza çıkıyor.

Diyelim ki prefabrik evinizi inşa edeceğiniz bölge rakımın yüksek olduğu kışların sert, karlı ve fileırtınalı geçtiği bir yer olsun.

Prefabrik evlerin cephesine sıva yapmanızı gerektirecek çok fazla durum olmasa da mantolama işlemi yaptırmak istiyorsanız sıva yapmak mümkün.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

İoffer Ev & Prefabrik Evim & Idealmod & Prefabrikbiev markalarımız sadece Türkiye değil dünyanın her yerine eşsiz bir hizmet sağlamaktadır.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve prefabrik ev yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman programına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının prefabrik ev fiyatları merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Montaj ekiplerimiz alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Yıllarca prefabrik ev yapmakta olan ve montaj işlerini dikkat ve özenle yapan ekiplerimiz bu konuda oldukça hassastır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik prefabrik ev modelleri evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla prefabrik ev fiyatları etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

12. Adım ; Mutfak dolabınızı ve tüm mobilyalarınızı evinize koyarak yaz kış evinizde rahatlıkla oturabilirsiniz.

Report this wiki page